Pyamasparty !

Sitter och väntar på att mor min ska bli klar så hon kan följa med mig till källaren, vågar inte vara där själv, tänk om de bor pundare där liksom! Ikväll ska jag på pyamas party hemma hos Natali med all of the girls.

Var hos min lille prins igår, ååh han är så söt. Han är bara 4 dagar och sov i min famn jäätte länge.
JAG VILL OCKSÅ HA EN BÄBIS!






schoooool

Sitter i skolan med Candra och ska skriva om olika miljögrejs. Vi har kommit fram till att Krav-märket är ett märke, märket visar att det är krav-märkt. Riktigt gymnasie nivå på oss där! Idag ska vi va kvar på föreningstimmen och göra omprov i turism. Efter det sola och sen ska jag maby träffa min baby.


moster liha

Nu har min prins kommit till världen, han är as tjock. Men det ska väl bäbisar vara, bara gulligt ! Han skulle heta Melvin, men nu ska han typ heta Edwin .. eller vad det var för något. Jag har endast sett bild på honom, man får inte komma till sjukhuset pga alla olika inflensor och skit. Han ser iallafall ut som en baby sumobrottare! Hehe kan ju vara för att han är helt nyfödd på fotot också.. Jaja, here he comes!


Min prins <3


Lihola

Ligger i sängen hemma hos Robin med mängder av godis runt om mig, frukost! I fedags var vi hos My i högdalen på chillkrök. Lisa tappade sitt busskort (som natali egentligen hade) så det blev värsta livet när my skulle kolla igenom alla. HEHE, jag och natali låg i sängen och kollade på när alla rusade runt arga för att ha blivit "anklagade". Igår så hände det inte så mycket, träffade nisen en stund och åkte lite bil med baby.

Nu ska jag begrava mig i plugg om ergonimi & samhälle.




Hittade några grejer från i sommras

sandra: Vilket landskap är vi i ?
liha: Halland
s nej vi är ju i SKåen , det står det överallt
l nej vi är i halland
s men halland är ju inget land ?
l men det är ju inte skåne heller
s Vad pratar du om egentligen ?


känn vad skönt dte är att ligga i sängen sandra !
ok, (sandra lutar sig mot säng stommen som är kallt och as obeekbväm) och säger aaah vad skönt


L-- vi ska in till höger här
S-- okej (fortsätter cyckla hela vägen till campingen typ)


Mc dondalds - Liha

Jag var på andra indrotuktionen igår, gick jätte bra. Får reda på vilken position jag får på tisdag, samt schema :D

Så är det när man är lokal kändis.... -.-

Hade redan accepterat/nekat alla 135 vänförfrågningarna...


skämt åsido


Fraugestond

Yesyes, frågestund till klockan 19.00!


1 2 , fuck u

Sitter i skolan och ska göra individuella uppgifterna om ergonomi och IPRED lagen. Det har kommit en skvaller blogg i Haninge en av mina tjejjer har blivit uthängd i, som vi ska gå och polisanmäla right after school :D! Sen efter vi vet vem det är ska vi kasta bajs på deras dörrar... Nej kanske inte det men jävlas ska vi göra! Hoho, stackar människa.


thank god for spotify

Sitter hemma framför spotify, försöker hitta lite ny bra musik att ladda ner. Slutade klockan 11 idag, så jag och Qenso träffade My en stund och lite senare Nisen. Har köt presenter till mami, är så smart så jag köper sånt jag vill ha så tar jag dom av henne sen i smyg bara.

Den 24 april ska jag och sandra på band realise. Inte för att jag vet vad det innebär men antar att det är något party på krogen eller så för ett band pappa har köpt.

De ringde från donken idag också, jag ska börja jobba på tisdag. Jag vet inte om jag får kökstjänst, kassatjänst eller värdinna än. Nisen säger iallafall att hon tror att jag får kassatjänst eller värdinna, för dom brukar sätta de fula i köket, haha!


är man smart så är man

Mamma ropade nyss från köket och frågade om jag kunde gå ut med Qenso, jag antog att hon skulle komma till mitt rum och fråga igen (eller snarare kräva) att gå ut med honom. Jag låttsades sova och väntade på att hon skulle komma och fråga, jag väntade och väntade och väntade... Om jag sover kan hon ju inte kräva att jag ska gå ut med han, för då sover jag ju liksom. Och nu har jag legat här i 15 min och låttsas sovit som en liten mupp för mig själv!




Nananana BATMAN!

Ligger i min säng, och gör absolut ingenting. Har ringt runt till tandläkaren och beställt nya tider, dom jag missade var i januari/februari. Jag sa att jag bott hos min pojkvän och inte fått breven eller något sånt bull. (busbus)

Italien resan i sommar den 14 juni sker fortfarande, ska på en till i ytterligare en vecka i maj någongång. Båda 2 är gratis och med skolan. Vi kanske får bo hos någon familj men aldrig i livet att jag bor hos någon tattarfamilj i italien, isåfall betalar jag hotellet själv.

Min baby är och fixar sin bil, tankamaturen har gått sönder. Eller vad den nu heter, vad vet jag. Så vi har lånat babys fars jobbarbilar för att ta oss någonstans senaste dagarna. Robin är för fin för att åka buss helt enkelt...


RSS 2.0