Gott nytt år

yes, idag är det nyår. Jag och Missy ska till sandra högberg i tyresö och parta. No more 2 say


STHLM HERE I COME MY LOVE

Jag åker hem om FYRA TIMMAR ! Igår kom jag på mig själv att jag hade dialekt härifrån när jag så nån mening, blev skit sur. fast sen fick jag cola och cigg då blev jag glaaad igen :D Jag är desperat av socialt umgänge. Jag har till och med hunnit filosifera över massa saker, kommer inte ihåg vad det vad just nu bara. Jag har även gjort om låten "jag vill hem" av marcolioo. fast till en verasion som passar in på mig dåra.

Jusste hälsa på min farfar jag aldrig träffat, känndes typ som vilken gammal gubbe som hellst. jag sa de att han faktist är skyldig mig 16 år av presenter och julklappar. Nej skojja bara, elakt. Min humor är riktigt torr när jag vart här ett tag alltså.

Det är hel¨t sjukt, vi va i ett köpcentrum typ i mariestad eller vad de hette. Det var endast skit fula personer. Såg en kille som va snygg och han jobba på teknik magasinet. herra yo ma lauta!

När jag kommer av tåget kommer så kommer Natali stå där och vänta på mig ; D

ma sistra

Imorgon åker jag till min syster, i några dagar. Måste vara hemma innan nyår iallafall. Igår på julafton gick jag förbi sandra ett tag, vi kollade på film och tänkte åka till anneli ett tag men bussfittorna gick ju som dem gick. I julklapp fick jag massor, pengar, mobil, smink, kläder, skor, parfymer, hårvårsdgrejjer, smycken, presentkort osv. Har inte fått min av sandra än men vet PRECIS vad det är, en rosa liten sidenmorgonrock och ett par hotpants.

Ikväll ska Tasha komma förbi mig och så ska vi ha lite tjejkväll. Imrogon ska jag med My när hon ska shoppa loss. Måste hitta min julklapp till Stauss, har tappat bort den !

OJUSTE MIN MSN FUNKAR NU! Eller laddade ner en annan msn, MEN DET FUNKAR NU. as skönt att slippa ebuddy där asså ! Igår skulle jag och sandra driva med massa folk genom MSN och låtsas vara mongo, typ sitta och cpa sig i webben. Klart killen vi ska monga oss för bor i haninge ! HAHAHAHHA OTUR!


Hämden är ljuv





----



Lägger in en bild från urnsättningen. Vi får inte gravstenen förenns i vår pågrundav att den flyttar sig eller något sånt om man sätter ner den på vintern. Graven är en familjegrav där det får plats 9 gravar i. Det ligger en barngrav bredvid som familjen hade lagt julklappar vid på julafton, fett hemskt. Sen kommer väl alla idioter och tar allting av värde men men.


Merry

Nu har alla dragit från mig, vi satt bara och kollade på film och snackade skit. Jao, imorgon är det ju jul också.

Lisa garvade åt att killen jag "gillar" heter samma sak som mitt ex och är ganska lik honom. (tycker inte jag men lisa)

sunday

Jo, jag lägger in en liten "dagens dresscode & facelook" nu ra,


HÄR ÄR DAGENS FACELOOK:


DAGENS DRESSCODE:


OCH EN SISTA BILD, PÅ MIN ÄLSKLING Mr "M"


bla

Sitter och väntar på paradise hotell ska börja. Bara 3 min kvar, par cermoni idag. Är ledig imorgon för ska på begravning igen så drar ut gaanska sent imorrn.

oleli

Tisdag idag dåra, var någon tråkig julshow i skolan ida.g Eller den var fan rolig ibland när vissa skämmde ut sig totalt. Igår tog Tash hål i mitt öra där uppe och jag gjorde på henne, jag skrek som fan, tasha slant med nålen och började skratta när jag började skrika . Måste fan gjort ondare n tattuering asså. Meeen nu ska jag ringa My och gå ut och röka. Har precis planerat en suuuper hemlig sak med natali, angående b1,b2,b3,b4,b5,b6,b7 etc etc.


i love u


EN KOMPIS BA


Onsdag

Har bara vart hemma hela dagen idag. Gick till BG och köpte cigg med sandra ett tag och efter det kom Missy hem till mig och åt choklad. Imorgon ska vi till expressen med skolan och efter det ska jag till min pappi och be om pengar till i helgen, till inträde på MS och så..

love this song


New dog

Ska få en till hund om 7 veckor, en kelpie. Vi ska få en hane och kullen är en Q-kull så han måste heta något på Q. Jag och mor min funderade på namnet Qonny. Man uttalar ju Q:et som ett K, SÅKLART! Vi kommer ha 3 st hundar, sjukt jobbigt. Först 2 stora amstaff/grand danois blandnigar och en skitunge :)


Nån av dem är mina nya baby :*


Lägger in en DISS




"Vänner" som alltid dissar för pojkvänner

Ja, vi alla vet ju hur det är. Vad gör man sen om det tar slut med pjkvännen då? Har vart med om det med en kompis, först var hon tillsammans med pojkvännen och kunde inte träffas alls ofta, dem gör slut och hon är överallt och alltid med. Dem blev tillsammans igen och var helt bortblåst igen. Det kallar INTE jag för vänskap.  Man lär sig från sina tidigare misstag. För att dissa vänner för pojkvännen, är inte okej !


ma bby's + MY







I'm a good girl

Har precis pluggat sönder min hjärna. Har gjort politiska ideologierna, eng bokrec och pluggat till ett Hotell prov imorrn. FAN VAD SKÖN ATT HA DET GJORT ASSÅ !

Helgen

I fredgs blev det jävla drag. Det började med att jag och My åkte till huddinge (?!) för att hämta öl. Stauss hade redan lagt ut pengar på den, annars hade vi inte åkt så långt, haha. Efter det drog vi vidare till Mattsvart där det blev värsta bråket utanför då en kille spotta Lilldick i ansiktet osv osv osv. Efter vi vart där drog vi vidare i någon blå fin jänkare in mot stan för att cruisa lite där. När alla blivit lite för trötta och fulla drog vi hem till Stauss där vi 3 slaggade. Jag och My är dåra Stauss 2 favorittjejjer faktist. Det hände maaassa roliga saker innan och efter mattsvart också som jag inte orkar ta upp allihoppa nu. Har massor av bilder från den kvällen, lägger upp några. Alla blev naturligtvis as suddiga, snea upp och ner men orkar inte ändra det. Första är utanför Mattsvart och andra i bilen PRECIS innan my bet mig i läppen :'(.



I lördags så var jag och My vääldigt trötta efter grådagen så vi bestämde oss för att ta det lungt. Vi drog hem till Kenny, kollade på film och drack öl där. Det var vääldigt skönt att vila ut alltså. Jag såg den omtalade "Good shit" filmen, skit rolig.

Söndag, (idag) vaknar upp av att My sitter och stirrar på mig för Kenny ska till jobbet. Båda vi orkar inte åka hem så vi drar hem till Sandra där jag stannar i typ 3 timmat tills Matte kommer. Han bjöd mig på Vega baren, ooooh nice. Nu sitter jag här och ska gå och möta Sandra på en cigg i söderbymalmsskolan.

-



Helt ärligt, vi skulle va ett perfekt par!


CHACHABLOGGEN

SItter hemma och är sjuk, eller inte så sjuk men måste vara frisk som en nötkärna till helgen så ska försöka vila upp mig. Imorgon är det <3 fredag <3 och jag längtar bara tills utgången. Har suttit hemma hela dagen och är i gaanska stort behov av att göra något. Matte kom förbi med halstabletter och cola till mig, snällast i världen där alltså!

Imorgon blir det utgång, vet inte vad vi ska göra. har några alternativ att välja emellan och jag tror det blir jänkare faktist. Ruuligt va?! Ja , sedan är det en kille som dagligen försökt få mitt nr i några veckor, och idag svarade jag för första gången, haha.  


Oh my

Jaaa, My är den som vet vilka tankar som flyger runt i mitt huvud för tillfället asså. Vi har planerat jänk inför helgen osv... Imorgon ska jag till Nanni och klippa mig, hon ska till och med raka bort lite hår ojojoj. Ska fråga pappi efter pengar till julklappar också. Nu har jag byt namn till Cecilia (mitt mellan namn) på riktigt, abbe håll käften, jag heter CECILIA! punkt slut. Ja, nu ska jag sussa. Eller nej ändra mig, om några timmar. Ska upp om 7.





När jag tänker tillbaka på dig inser jag bara mer och mer vilken idiot du egentligen va.


no time

Jag har inte tid att blogga längre, har fuuuullt upp på dagarna aSsÅ! Nu ska jag äta, möta lisa och angelica på en cigg och sedan ut och träffa lite annat folk.


RSS 2.0