fre - lör - sön

I fredags åkte jag som sagt till min syrra, åkte bara en dag. Där var allt som vanligt nästan, min syrra har skaffat eget hus, as fräscht. På lördagen gödde min farmor upp mig som vanligt och jag kunde fortfarande inte skilja på mina farbröder. Ska åka upp runt jul igen. lovade jag farmor.

Lördagen var as rolig. Jag sandra och my drog till MS i farsta, Sandra blev förälskad i killen i bandet som spelade bas, han var skita snygg. Efter vi hade vart där ett tag skulle vi dra vidare på någon fest i Impalan men det är klart att biljäveln pajjar. Så vi sitter ett bra tag på en mack dit vi rullat bilen och fryser ihjäl. Tillslut fattade killarna att dom inte kunde fixa det idag så vi tog taxi hem till Robin och badade jacuzzi. My bjöd mig på en korv också, det var en snel hest där!

Idag ska jag göra, absolut ingenting ska baaara ta det lungt. posporompan



syster yster

Nu ska jag börja packa för att åka till min syster i helgen. Hon fyllde ju år igår så grattis till henne! På lördag har jag ingen aning om iafall jag ska festa, bara ta det lungt, kanske krogen, jag vet inte faktist? Jag kommer nog inte orka skriva på hela helgen iallafall. Mitt msn funkar inte att ladda ner så jag måste logga in på Ebuddy -.- abbä försökte hjälpa mig igår men det funkade inte, han är min elektricitet-guru. Imorgon ska jag träffa min farmor på dan, hehe :)

Självklart har inte idioten hört av sig/svarat angående min tröja. Han som förlorar på det egentligen, då jag har hans jeans, tröja och kallingar. Ja, ni vet idioten-som-vägrar-ge-tillbaka-min-lonsdale.


PMS - dag

Ja idag har vi alla 3 vart heelt över PMS:iga. PMS, inga cigg, ingen choklad/cola kan det bli sämre? NEJ! Imorgon på förmiddan åker jag till min syster ett tag dåra. Och nu ikväll ska jag bara träffa lite kåmpischar! Blev bjuden på pizza idag också, snel hest!




NATASHA RING MIG NÄR DU SER DETTA

S U L

Igår åkte jag, anneli, my, san och tash in på bio. New moon, ett måste att se! Jag skulle inte tveka en sekund om han ville göra mig till vampyr, inte för att det skulle hända men man kan ju alltid hoppas! Vi kom hem ganska sent, runt halv 2 och skulle upp runt halv 7 dagen efter så var gaanska trötta i skolan. Dagens samtalsämne handlade bara om Robert Pattinson, oh min och tashas love. Hemma hos tasha skulle han iallafall få slänga sina tepåsar och strumpor vaart han ville, bara hon fick vara i närheten av honom.

På fredag åker jag som sagt bort ett tag till min syster yster i KGA. SKulle ju fått min tröja innan dess men nej, han har inte svarat på telefonen. Riktigt respekterande, rolig kille där, får snart ett utbrott (av många andra jag fått de senaste veckorna). Nu är det bara 1 dag i skolan kvar sedan helg, är ledig på fredag! 

    


det gör ont


Missy gästbloggar!

Cha cha bloggen! jag har vart hemma hos min bff liha hela kvällen, vi har bara tagit det lugnt och kollat tv, käkat popcorn och så. Två söta pojkar kom förbi och träffa oss en stund, myyyys! :D
Men nu ska jag börja röra mig hemåt, skola imorgon ju!

C yah! <3


i miss u

Vaknade precis, helt kallsvettig och tårar som sprutade. Drömde att mormor levde och sen dog, levde och sen dog osv osv osv. Så drömde jag att Denise och hennes kille snodde min mosters bil och ville bjuda mig på brajj. Denise tjatade och tjatade på sin kille att hon ville ha bitar i brunt till henne och hennes tjejjkompisar. (?) HAHA.

Nu ska jag fixa i ordning mig och bli hämtad och bjuden på middag av världens bästa. Jag får bestämma matstället, tror jag tar greken i Tyresö faktist. Grattis till mig själv på namnsdagen (Cecilia), haha väldigt viktigt att inte glömma bort!

Måste även plugga till matte-prov, politiska ideologier, sve + eng bokrecenion (har inte ens börjat läsa boken) och sedan är det bara vandringsfrågorna kvar. Fick MVG på mitt turism prov vi hade förra fredagen, damn im good!


:*

Kom precis hem, tidig dag idag! Träffade lite kompisar och så, håller på att bli sjuk så orkar inte partaya. Slänger in en bild från gårdagen :*


As muppig bil, jotackjagvet. Men lite får man ju bjuda på sig själv!


Fredagen

Tänkte berätta lite om gårdagen, den började med att vi mötte upp Jimmy, Andreas, Robert och någon brud i Handen c. Jimmy skulle på systemet åt San så vi gick upp till mig medans och fixade lite saker. Den där bruden ville tydligen ha sex med mig också. Efter ett tag drog vi till brandbergen till camillakarlsson på chillkrök/fest och stannade där resten av kvällen. Andreas var så gullig, han sa att jag var den bästa tjej han haft. H3H3, Liftade gjorde vi också, med några turkar, haha.

Nej nu ska jag ut igen och festa, c u later

Ho ho ho

Sitter på datakunskapen, slutar när jag vill. Nu ska vi plugga hemma hos san fixa oss och sedan är det utgång! Glömma alla falska killar :)

Boys boys boys

Är det ingen som har Cam Giganteds nummer? Skicka det till min mejl isåfall! Han verkar som en vettig kille, tillskillnad från alla as i Sverige som bara ljuger och sårar. Men dom ska man skita fullständigt i, dom förtjänar inte våra tårar tjejer! Dom förtjänar inte oss överhuvudtaget. Haha, jag börjar låta riktigt feministisk nu faktist. Nej specialiserar mig bara på en kille jag är otroligt dampig på, det finns INGEN i hela världens som lyckats reta upp mig så dampig asså. Gah, jag blir galen. Nu ska jag gå och lägga mig, min buss går 07.20 frpn mig imorn -.-


Hiss/Diss



Träna

Det är otroligt skönt och nyttigt, vad mer ska man säga?
På alla träningsställen finns det ruskigt mycket ögongodis också.
Man får en snygg kropp, något vettigt att göra på dagarna.
Träningsvärken och pengarna är värt det.

Fredag

Fredag, fredag, fredag. För tillfället det enda jag tänker på.
Det första jag planerar på måndagen i skolan är vad som händer nästa helg.
Finns ingenting bättre. Vem längtar inte till den?

Mina tjejer

Mina underbara tjejjer som är där i vått och torrt. I love u huns.
U mean the world to me.



Desperata killar

Vad är det för fel på desperata killar? Där menar jag inte i sex utan av ett förhållande.
Blir kär i en tjej, när dissen kommer där blir han kär i hennes kompis,
när dissen kommer där blir han kär i hennes andra kompis osv osv osv. Jag blir galen!

Torvalla peddos

Kvinnor/tjejjer/brudar som sitter och särar på benen inne i bastun?
Det ät ju helt sjukt, get a life kolla på en p-rulle eller någonting!

Halva studiebidraget

Att jag och Natasha bara får halva studiebidraget i december.
Vet inte om det är för att vi inte är svenska medborgare, är födda försent eller något.
Fuck it iallafall, jävla csn!


Du är värdelös

Jag är as trött! Gymmade i en och en halv timme idag igen, kom dit med världens träningsvärk och kom hem med värre! Hur hade jag tänkt mig att jag skulle kunna dansa imorrn egentligen? Jaja, får väl stå ut med smärtan för dansa ska jag iaf! Jag har vart och hämtat mina kläder hos mitt X men såklart så har han glömt en tröja så jag måste jaga på den i hundra år -.- Jag ska få en försenad födelsedagspresent av San, en piercing. Tänker inte säga vart men men. Jag vet inte vad det är med mig, jag är så sjukt taggad för att det är fredag imorrn! Jaja, nu ska jag duscha. P & K & nyp i stjärten


Jag älskar dig

Åh, jag är så lycklig med dig. Du har ens tor del av mitt liv och en ännu större del i mitt hjärta. Jag älskar dig FREDAG <3

LALALA

Sitter i skolan och har precis haft redovisning om Hotell&Turism skiten, ska dra iväg till gymmet nu med mina 2 bodybuilders. Har sån sjuk träningsvärk i rumpan(?) Haha  c  u later

Torvallas nya peddo

Igår när vi tjejjer var och simmade på torvalla var det en as konstigt tant/brud/tjejj(?). Vi satt i bastun så satte hon sig bredvid oss, hon satt och stirra och sära och skit. HAHA, rolig individ.

jag skrattar idag

Har precis kommit hem från Sandra som är så snäll och bjudit mig på tacos. Vi kollade på en skit bra film som INGEN i hela världen skulle tycka vara bra, förutom vi dåra. Jamenvisst, har gymmat idag i en och en halv timme, haft as strort politik prov och utvecklingssamtal.






OBS: Tips till unga tjejjer som söker unga super snygga killar, leta på gym & simhallar under motionssimmen.

Efter plugget

Sitter i datasalen, efter plugget ska vi dra och simma på Torvalla. Eller jag ska typ leka :) Och efter det ska vi sola och sedan ha sleepover hos mig :*


Sola sola sola sola

Kom precis hem efter en lååång dag, och längre kommer den att bli! Måste plugga till as stort politik prov imorrn, AS KUL! Har vart och solat med Tasha & San idag, pluggat och sprungit runt efter böcker och skit.



Crazy chika !


Today

Idag har jag vart med min bff, träffade Robin ett tag pch drog sedan och solade.



Och får inte glömma att tillägga att jag och Mattias gjorde slut idag, eller för en vecka sen vet inte exakt!


& dagens plus går till...

Min störebrör Oscar ! Som klarat uppkörningen och bara har teorin kvar! Congratz brör <3



Du är ful

Gick ut igår klockan 3-4 ungefär(?) för att ta en cigg med några killkompisar. Väldigt alkoholpåverkade men det var bara kul. Dom fick mig att inse, att jag har överskattat Dig så sjukt mycket & för tillfället brinner Du sjukt svagt i mina ögon! :)


GOODBYE TO ROMANCE

AND HELLO GORGEOUS!

 


UTGÅNG!

Ja men det är väl klart! Jag ska möta upp mina 2 bby loves, sedan ska vi partaya gärnet. Daaah?!


OH vilken kväll!

Orkar inte ens prata om allt igår. Jag och Sandra fick oss iallafall ett gott skratt. Haha, vilka muppar det finns. Vi ska vara brudtärnor på till Seppo och Monzys bröllop. Dom försöker komma på alla ursäkter som finns bara för att få ha en fest. Detta kommer bli åretsbröllopsfest iaf! Och här är reglerna jag & san kom på igår;
 
1. Monzy och Seppo får ha sex med alla brudtärnorna.
2. Regel nr 1 gäller inte brudtärnorna 1 & 2 (Sand&Liha)
3. Vi kommer inte ihåg denna regel, kommer nog snart på den.

Dock så gick inte Brudparet med på regel nr 2 men dom går alltid att övertala.


Ser inte fram emot morgon dagen

Har nu kommit hem från att träffat lite polisch & ska försöka sova. Måste upp tidigt imorgon!


Video blogg @ kungsan


HAHA ASG


DENICE VILLE SE VODEOSARNA NÄR VI VACCINERADE OSS



Inte så mycket att se men men,


When it was good

Vi kom lite försent till Grand idag så vi passade på att ta kort och spela in videosar. Ett av korten kommer här och videosar inom kort snopp :*


HAHA kolla sandras näsa & läppar


Grand hotell



NU SKA VI MOT GRAND HOTELL!


touch and go

Nu nska jag snart iväg och möta upp en killkompis som ska köpa cigg till moi. Innan måste jag jaga runt på min pojkvän/ex/jag-vet-inte-vad så att jag kan få tillbaka mina kläder som jag vet jag inte kommer få. POSSPOSS


Svininfluensavaccinet

Gjorde inte ont, daah? Natasha svimmade bara lite efter hon sett mig tagit den, hah. Det var skit läskigt , trodde hon var död när hon låg där på golvet helt livlös och blek/grön. Jag har as ont i min arm , känns som hela den är ett blåmärke, jag & Sandra har winat om det hela dagen. Vi var bara i skolan förstå lektionen sen åkte vi hem och sen somnade jag och vaknade NU.

San sleeps at' school


Monday suck's

Vart på dansen idag och fått våra kläder, natasha följde med. virrade runt i stan i 3 timmar känn det som eftersom sandrutt och jag fortfarande inte hittar exakt till dansstudion. Vi virrade även runt och skulle testa att köpa cigg på ett legg som inte fyllt 18 än och tillslut så gick det, då vart vi glada vi små skitungar. Åkte till handen träffade Lisa och hennes kompisar. Efter det kom Missy till mig och vi svullade och kollade Linas kvällsbok
i love u mis :*


Me n' ma gansta!

(MAFIA!)


INTE OKEJ!



Linus



Min kusin lilla kusin Linus, HAHA man ser inte så tydligt vad det står.






Lyckan kommer, lyckan går

Is this the way it's meant to be?
Only dreaming that you're missing me
I'll be crazy, nowe you're gone


Natashas önskade bilder

   

   

Natasha; Jag tog inte alla för vissa vart skitsuddiga, vissa abar upp i taket och vissa SKIT fula.
Du kan ta dom du vill från min dator någon annan dag :*



My bby girl



& ja oroa dig inte Natasha , jag lägegr in ALLA bilder inom en timme :*


Monzy's

Vi drog till Monzy's igår. Fick skjuts av langen från BRB. Det var as kul, vi fixade dansgolvet och jag störde DJ'sarna genom att önska en massa låtar. Missy gav mig 2 presenter, secret gifts. Det var mycket folk, hörde att det skulle vara 50 pers men var nog mer än det dubbla. Dansgolvet var proppat & askul. Jag fick en sån här mexikansk hatt av strå av någin random kille, och resten av kvällen försökte alla ta den eller tigga till sig den. My's goose jacka blev snodd, 6 tusen bara sådär, idioter! Nästa fredag ska vi alla dit igen :*


Innan vi drog ner alla tråkiga där uppe !


<3

Jag börjar få abstenensbesvär har inte tagit något guld på snart en vecka

Glamour

Efter en lång natt av strul, gap, skrik, skratt och tårar är jag äntligen uppe! Jag ska snart bli bjuden av Matte på viiiiiilken mat jag vill! Ikväll ska jag parta gärnet, bada jaccuzi och parta gärnet igen men bla min BBY. Men nu ska jag fixa mig för utgång. p & k å nyp i stjärten asap


Pics från tashas dator !





LÄSARBILD

Nu har jag fått in en underbar bild av en läsare som ofta kommenterar, skickar bilder osv. Här är en LÄNK till henne. & här är bilderna !

 &


Min kärlek



Jag älskar dig Mattias <3


Champangen rinner

Idag har jag vart överallt. Matte bjöd mig på thai-mat, han är så snäll. Jag fick inte köpa cigg i bussgaraget idag den jäveln hade väl mens, som tur var köpte min älskade pojkvän till mig ist. Nu ska jag kolla på ALPHA DOG och grina ihjäl. Poss po rompan

 

 


Min bby är omtyckt!


Pics på strippan!





HALLOWEEN

På fredagen, drog jag med Sandra, My, Helena och FF till någon fest i bussgaraget. Hade skit trevligt sedan blev det massa tjaffs så vi va tvungna att dra till jordbro och reda ut massa saker. På lördagen drog vi till Totte och Steeks lokalfest och sedan vidare till Sandra och slaggade där. På lolkalfesten var det värsta draget, alla dansade gärnet ett tag. HELT PLÖTSLIGT kommer det in en strippa och började strippa?! HAHA hon gjorde stripptease på Natto och Sandra. Hade iaf en underbar helg även fast ag och Mattias gjorde slut, 3 ggr ? bilder på strippan kommer inom kort snopp. i love u guyes






RSS 2.0