yey

Nu är jag nästan helt frisk så imorgon ska jag och missy ta en fika i centrum. Gosh va det är skönt att bo precis bredvid c! Efter det ska jag köpa hårfärg och lite andra saker. Ska bli blond igen har jag bestämmt mig för :D



Gammal bild på mig och Missy från 6an. När vi virrade runt i stan
efter någon china resturang vi aldrig hittade, Candra tog the picture..


sick -.-

Självklart så kom förkylningen till mig med, fast jag trodde att jag inte skulle få den. Idag gick min älsklings bil igenom besiktningen, thank god :) Funderar på att färga håret vid löning till blondt igen.. Men i dont know ;)


Citat från Candra

"Asså om man tar en bulle och håller den framför näsan så äter man samtidigt något nyttigt bröd, då så smakar det ju bulle och samtidigt går man inte upp i vikt! "

10 dagar kvar!

Om 10 dagar är vi på planet, och är borta från min älksling en heeeel månad. :(

Man mår som man förtjänar,

Ligger hemma och känner att det blev lite för mycket igår. Fan vad fula kläder jag hade på mig igår säger jag bara, jag och 80-tal går inte direkt ihop. Angelica hade ordnat en "tips-runda" som jag trodde att jag skulle vinna men jag fick bara hälften rätt! Bad mojo. Kvällen var rolig iallafall.. Italien om 15 dagar ! ;)


2cool 4school

Sitter i skolan med Candra pandra päron pung! Vi har endast en lektion sen efter det ska vi åka till sverigehuset för att ta massa papper och shit. Sen ska vi åka på spaning på ett hotell, jäääätte roligt verkligen inte. Efter vi har fått det överstökat ska vi kolla efter 80- tals kläder till Angelicas party på fredag :D

hohohehehöhö

På fredag så har Angelica sin 18 års fest med 80 tals tema! Jag försöker få baby att klä ut sig i tajts och mitt gammla löshår men det går ju verkligen inte för sig.. man är väl inte gay bara för att man är kille och har tights, eller?

+ ett STORT GRATTIS  till My och Veronica!


de 3 musketörerna!


<3


I' am back

Har inte skrivit här på länge, men men. Idag har jag och Baby 8 månader och det är även 4 veckor kvar till jag, Natto och Candra drar till Italien, Neapel. Nu sitter jag bredvid Babe när han spelar.. wow.. uäk. Igår så hade Angelica chillkrök så jag Missy & Candra åkte dit. Vi körde någon konstig kotlek (alltid angelica) så jag fick blandannat jucka som en hund mot Missys ben..

I Fredags var vi tjejer på Baseballs på grönan. Dom var bra, vi fick autografer, kramar & bilder med /av dom. V var dom enda som var smarta nog att hitta bandets turne buss! Candra fick en puss på kinden av den blonda, höhö!


RSS 2.0