ingen rubrik

Väntar på att robin ska komma ut ur duschen.. Äter massa choklad jag fick av han igår & har inte haft ett enda pms utbrott på säkert hela 3 minuter! great.. Ps: för er som undrarfick jag 2 till besökare igår, totalt 3 alltså ;) ..... sandra härmar mig den jäveln...

nanana

Yeah jag hade 1 besökare idag (sätter 1000 spänn på att detär sandra) ! GO LIHA, alla vill va mig. Sitter hos baby och väntar på att vi ska åka och kolla nån glykol eller något sånt med bilen så snart ska vi ut och frysa! Jag har världens PMS, stackars robin... . Ja de va allt av mitt intressanta/spännande liv jag hade att dela med mig av idag!


-------

sitter med sandra och ska skriva om ergonomi, vafan är de liksom (?!). Som denise säger har kag vart för upptagen av GB och inte hunnit skriva något. Jag fick rosor av han igår innan biopn :* aaqawww.

:*

jag väntar på att GB ska komma och ta en cigg med mig ! :D

äckel päckeln

Nu har vo precis städat hemma hos lisa då hennes mor kommer hem idag. FYFAN vad äckligt med gammalt snus osv! Nu ska jag börja röra mig hemmåt, thank god POSSPOSSBLOGGEN

Hoho

INLÄGG RADERAT


glas i händerna

Igår fick jag glasbitar i händerna som är kvar, kommer inte ihåg hur var eller när. Aja, smällar man får ta! Igår hade Lisa fest, som hon ska ha idag igen. Det blev kaos men hade kul iallafall. Nu måste jag skynda mig ut med min baby han väntar på mig!


sov mf



Haha cp bild dåra, min prinskorv biter mig i foten och min andra prins sitter i mitt knä. Nej nu ska jag gå pch hämta min katt så att han sover med mig, aldrig i livet att jag tänker sova helt själv som vissa andra loosers *host* .. (;

Jag får alltid panik när jag blivit taggad i bilder på FB

Denise den jäveln (sötajäveln) har taggat upp dom bilder hon absolut inte fick, how could i know? Vi var iallafall på slottet, resevaruhuset och lite andra grejer idag med skolan. Efter det åkte jag hem, käka osv och drog sedan till M. Imorgon är det fredag och det känns som det bara är jag som sitter sjukt taggad och lyssnar på hög musik och längtar? Hoppas jag verkligen inte, vart är världen på väg då liksom?



Lägger in en låt jag tillängar till Natasha, bara för du är som du är.




undrar vem som skrev det till mig, nån gissning?


*jag blir knas av dig, du får alltid mig att visa min riktiga sida! min konstiga skratt sida, kan ej umgås med dig mer haha!

*haha
, jo ska försöka smälta det. jag kom på att vibeter oss som sånna som min mamma jobbade med förut. pratar om bajs,leker med bajs, kastar bajs på varandra... typ som vi

------

 

  • Om du fick välja ett annat ställe att vara på nu hade du valt: Utomlands, vart som hellst bara det var varmt och jag hade en drink i handen! Eller kanske ... nej ska jag inte skriva här ^^

  • Vilken typ av kille gillar du: Annorlunda, inte som alla andra killar. Inte att jag gillar nån EMO kille och så vidare men iallafall något annorlunda, kan ha och göra med charmen osv. Natasha förstår exakt vad jag menar, vi har precis likadan smak på utseende. Om man inte tänker på utseendet stör jag mig riktigt mycket på sånna här blödar killar, ni vet sånna här riktiga pussys? Sånna som över tofflar med andra ord...
  • Hur ofta klipper Sandra Karlsson sina tå naglar(dom som börjar bli gröna): Om man tänker teoretiskt så tror jag det inte händer speciell ofta, med tanke på allt som växt där nere och så vidare. Uppriktigt talat skulle jag säga en gång var tredje månad.
  • Vad gör du hellst en fredag/lördag kväll: Jag är hllst ute med tjejerna och festar och har kul. Kan väl hända nån gång ibland att man är suger på en filmkväll.
  • Sex med någon av samma kön: Skulle jag aldrig kunna ha, onaturligt och äckligt. Har ingenting emot bögar osv utan tycker bara sexet är äckligt. usch fy blä
  • Hånglat med någon av samma kön: Oj, ja? En gång så bet My mig as hårt i läppen när hon hade druckit "lite" för mycket.. Fick kissie läpp dagen efter.
  • Hur många hårspännen hade Missy i luggen för 4 år sedan: Det var typ en förpackning hello kitty hårspännen, typ 20 sammanlagt. Någon mer n jag som kommer ihåg det ? (nu kommer missy antagligen döda mig som berättade)
  • Brukar du skratta för dig själv: Alltid, var typ 3 sek jag gjorde det senast. Alltid när jag ska försöka sova så ligger jag och tänker på massa minnen och asgarvar för mig själv, händer ibland på bussen också.

  • Vad står det i ditt senast inkomna sms:  " Bara bra :-) "

  • Brukar du bli för full: skippar den här frågan

  • Har du raderat de resterande frågorna för att du är hungrig och ska gå och göra mat och inte har tid med sån här skit längre:  JA!

  • ! ! !

    JAG FÅR ETT UTBROTT PÅ ALLA ÄCKLEN SOM TROR ATT DOM ÄR NÅGOT ! VEM FAN BRYR SIG OM **** HIT OCH **** DIT ! HELT SERIÖST SÅ HYPERVENTILERAR JAG ! ÅÅÅÅH IRRITERANDE, SKJUT EN KULA I HUVET PÅ ER, INGEN BRYR SIG IALLAFALL!!!

    --------update-------

    ÅÅÅÅÅHH KAN DU INTE BARA HÅLLA KÄFTEN? DET KOKAR UR MINA ÖRON! JAG BRYR MIG INTE OM DITT JÄVLA LIV

    I've Always Wanted to Spin Round in a Chair & Say "I've Been Expecting You!"

    Har vart med Natasha hela dagen lång idag, träffat Denise med våra hundar en snabbis sen åkte vi till Angelica för att hämta tashinkas vattenpipa osv. Natasha tror att jag försöker göda upp henne, haha. Tåbbe (tims brorsa) frågade om "du har jättebra ögon att fota, skulle vilja ta ett ansiktsporträtt på dig o göra bilden svartvit och kristallblå ögon, får jag? =)" idag, jag vet inte om jag ska vara med eller inte No Idea. Imorgon ska vi till något jävla bussbolag med skolan, KUL? NEJ! Ska kanske börja jobba också.. soon i know !


    Haha min babys ögon ser crazy ut !


    that long black cloud is coming down

    Min impuls-sluta-röka period har gått över, ska försöka en sista gång på måndag igen och då får jag fan ta och ge mig. Sandra ska också sluta efter hon rökt upp sina limpor. Jag tattuerade mig igen igår :) Skulle egentligen gjort det idag, men cristian fick en lucka igår så då passade både jag och Lisa på. Jag gjorde som planerat en vargtass i nacken och Lisa skrev Daddy vid bikinilinjen ungefär. Lägger in några pics (;


    föök

    polisanmäld igen, Busted ! Kommer väl antaglien soc och hela skiten börja igen, fyfan vad jobbigt. Från och med nu ska jag fan börja bli en snäll flicka !


    -

    Mama take this badge from me
    I can't use it anymore
    It's getting dark too dark to see
    Feels like I'm knockin' on heaven's door

    Mama put my guns in the ground
    I can't shoot them anymore
    That cold black cloud is comin' down
    Feels like I'm knockin' on heaven's door


    visa mig ditt intresse annars så tappar jag mitt


    RSS 2.0