To the city!

Nu måste jag springa min buss gå 20 över och jag sitter fortfarande i morgonrock! My hänkar till stan också, C U later :*

Bye Bajen, bye bye!

Haha! Om vi spelar lika eller vinner på söndag så vinner vi GULD. Djurgårn i botten och Gnaget i toppen, & bajen är inte ens med i vår serie längre? Oooops u did it again, u played with your ass.




Fredagen den 13:onde

Begravningen kommer att vara på fredagen den 13 onde, lite ironikskt eftersom den dagen är sedd som årets otursdag? Nja kanske inte. Jag hade ingen aning om att det var såhär mycket jobb med en begravning. Min mamma, morfar & mostrar satt hos begravningsbyrån i 4-5 timmar för att bestämma olika saker. Begravningen kommer att ske i Eskilskyrkan i Handen. På mormors kista kommer det att ligga 100 röda rosor från morfar inklusive blommor från alla andra. Efter begravningen är det "efter-fika". Jag har alltid trott att man får ha på sig solbrillor in på begravningar men tydligen är det bara i hollywood filmer. Vila i frid mormor <3

Jag kommer ihåg från Lyckeby när......

* Man sa Sandra till Sissie
* Jag och Sissie gick runt och skrek i Lyckeby och gjorde alla galna
* Mitt och Sissies coca cola förråd i skåpet
* Att Ankan och Simon Westher var våra gullegrisar
* Sandra var tyst hela tiden, aldrig skämtade osv.
* Dagen då Sandra sa ifrån Sissie
* Mitt och Sissies gula skåp
* Jag och Missy blev emot Sandra, Sissie och Chribba
* Mitt och Sissies bråk om det gula skåpet
* Vi satte igång brandalarmet med hårsprau
* Ellen alltid glömde sina nycklar i skåpet
* Vi satte våtservetter i armhålorna och trodde vi skulle bli fulla
* Chribbie alltid färjade sitt hår med Clearasil
* Abbes rastaflätor
* Missy ville få Eddie Risberg kär i mig för att hämnas på Sissie & Malin Gamst när dom var kära i honom.
* Det gick rykcte att Sissie hade r*nkat av Eddie Risberg så blev jag och Missy skitsura på henne
* Dagen vi blev sams med My och grillade marshmellows vid elskåpet
* ELSKÅPET!
* Missy och jag var rockabilly i 6 an, fjortis i 7 an, emo/punk/skin i 8 an, vanlig i 9 an
* Natali och Lisa började i Lby <3

Och massa andra pinsamma saker man inte vill ta upp!




My bby <3


Halloween i helgen!

Jag vet inte riktigt vad jag ska vara men det lutar åt vampyr. Fast det är så tråkigt för då kan man bara ha vampyr tänder och svarta kläder typ? Imorgon ska jag och Natali in till stan och handla upp vårt studiebidrag iallafall! Måste handla upp det samma dag som det kommer, tradition ju Daaah. Skulle egentligen vara prinsessa först men så jävla tråkigt med en liten tiara bara... Snart kommer min älskling till mig. c u later :*


Just got home!

Kom precis hem från jag-vet-inte-var vi va. Vi tjejjer var först på förkrök hos Sandra sen blev det ingen fest så vi drog och käka i Brb grillen. Jag Natali & Sandra fick en gratis AS STOR potatismos, värd 30 spänn haha. Lägger in 2 videosar från bussturen :*





Glider med stil

Sitter och väntar på att mami ska komma med pizza till mig. Tänkte lägga uppen bild på Sandrutt när hon glider med stil hemma hos Kenny för ett tag sen. Tummen upp för bilden!




Begravning

Vi har 2 låtar som är bestämmda att spelas under begravningen. En med Skifs "Håll mitt hjärta" och en med Alf Robertsson "Där rosor aldrig dör". I dödsannonsen ska vi ha en dikt mamma hittade som lyder;

"Du var min bästa vän, min trygghet och mitt allt.
 Utan dig blev mitt liv skrämmande och kallt.
 Jag hoppas du dansar med änglar och ler.
 Du lider inte mer."

Jag blir så jävla sur på min gammelmormors neger. Hon åkte och hämtade en pojkvän från Nigeria som är cirka 50 år yngre än henne. Han vet att min gammelmormors dotter har dött men endå kan han inte åka till hennes ålderdomshem för att trösta/vara som stöd för henne. Han är bara ute efter hennes pengar. Lust att kväva han med en banan.


Deeeg

Idag har vart en traditionell deg dag, som de flesta dagarna i helgen vart. Stack ut och träffade Sandra på en cigg ett tag och blev medbjuden att åka bil med Boine. Men jag och Sandra har viktigare saker för oss första dagen på lovet, nämligen att åka till Ica Maxi med hennes mor! Imorgon på dagen ska jag träffa Mattias och förhoppningsvis Missy my love lite senare på kvällen!


Missy

Vill tacka dig Missy, för ditt stöd och din tröst. Bara av att du har funnits där har hjälpt sjukt mycket. Du & jag mot världen bby. I love u until the day i die <3








Minä rakkastan sinua

Nu har min mormor åkt till himmlen. Det hände i fredags natt. Just nu står mamma i köket och ringer begravningsbyrån eftersom morfar inte klarar av det. Jag tror ingen av alla barn eller barnbarn riktigt har accepterat att hon är borta. Jag tror det kommer komma på begravningen. Mormor var bara 58 år och hade levt lite mer än halva livet. Hon fick cancer pga rökning. Hon hade rökt sedan hon var 8 och slutade när hon var 48 pga av kol. Alltså hade hon rökt i 40 år. Jag vet att det verkar konstigt att hon var så ung när hon började röka men så vart det i finland förr i tiden.

Mattias berättade en sak han och hans pappa brukade tänka på. Att man inte bara dör utan att man återuppföds i en annan kropp annat sinne utan att veta om det. Och när man får så kallade Deja Vu's så är det sådant man sett/gjort i sitt tidigare liv. Jag hoppas att det är så, att livet inte bara slutar liksom.

Vila i frid Mommo,
Levätä rauhassa äitisö, olet aina sydämessäni. <3


Utanför mig

För tillfället står buss-jonas i centrum och skriker " Runka balle, runka balle osv." så det härs enda upp till min balkong!

U SUCK!

Nu har mamma precis åkt till mormor på sjukhuset för att vaka över henne och öppna fönstret och så. Och självklart ska Mattias börja fitta sig och hålla på, idiot! Imorgon ska jag träffa min älskade lillebror i pappas affär och käka med honom och pappa. Är flera månader sen jag träffade honom. Natali kanske följer med mig och antagligen ska subban med och käka.

Ska tattuera en tatuering för mormor mellan skuldrorna. Kanske lite högre upp mot nacken. Ska prata om den med pappa imorgon så han fixar en bra tattuerare. Det ska iallafall vara det finska lejonet och kanske runt-detaljerna. Fast ska inte vara exakt orginal utan ska göra den lite "mjukare". Förhoppningsvis tattuerar jag hos Snygg-Danne på swahili bob :)

Kanske ska tattuera ngt sånt här istället?



Nä, skulle inte tro det! Funderar på en till bakom örat iallafall.


Isoäiti <3

Mummo, se on tyhjä ilman sinua ja sinun tulee aina olemaan meille. Tiedän, että sinulla on aina olemassa ja varjelee meitä elämässä. Rakastan sinua todella paljon, mummi.

Invigningen!

Det gick bra, jag och Sandra kom på en egen dans när vi stod och väntade på folk som skulle bli guidade. På minglet tog alla tjejjer för sig av allt gott tilltug och "drinkar". Peter Sipen var där och gjorde en liten show som var rolig i början men sög i slutet... Jag och Natali skulle dra lottningen där man kunde vinna en kryssning för 4 i 4-5 dagar. Och det råkade vara Natali och Linn som vann en varsin sådan reda, oooops. Inte uppgjort!






Fridha - Cecilia

Har fått hem blanktterna om nambyte nu. Ska äntligen byta namn från Fridha till Cecilia!


Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö.


-

 


Ska man skratta eller gråta? Är den rolig eller elak?



Du brinner svagt.

Tisdag idag, skolans längsta dag. & Jag har inte druckit en enda cola idag! Bara smakat två klunkar av Linn. Framsteg dära. Jag och Natali har bestämmt oss för att sluta röka idag. Hennes mamma jobbar på SÖS där hon hade träffat en 20 årig tjejj som har lungcancer (pga rökning) och kommer dö inom 3 månader. Där fick man sig en liten tanketällare faktist. Imrogon har vi invigning och JAG ORKAR INTE GÅ PÅ DEN. Aja, man får ju gratis mat och skit. + att vi är lediga på torsdag :D Jippe ka yey motherfucker!




Utanför the danceeeee igår!


jag sitter gärna livstid för dom jag älskar





:*

Fyfan vad seg jag är idag. Igår skulle jag egentligen ut och parta men orkade inte. Stauss skulle till och med skjutsa -.- . SÅ istället för party somnade jag runt 12 hemma hos Mattias, fyfan. Nu är jag hundvakt igen då mamma är och hälsar på mommo på sjukhuset. Ikväll kommer Mattias också. Ska kolla om någon rolig männsika kan komma upp på en cigg ! Imorgon är det dans också, jag och sandra går bara för att få kläderna typ haha.



PUSSPÅDIG


It's fucking saturday!

Kom precis hem från My och Kobbens nya lägenhet så tänkte blogga lite. Gårdagen bestod av att vi (Jag sandra my och Natto) åkte till Dan lääängst in på Gudö typ. Steek hämtad oss i modevillan då han druckit redan och körde som en galning, natto trodde hon skulle dö. Haha sötnos. Inne i huset (a.k.a rucklet) Satt det typ 5 killar vi festat med förut. Sandras ena sko blev snodd så hon skulle fått gått 3-4 km till bussen om inte Peter kom och hämtat oss. OTUR! Kvällen var iallafall rolig !

När jag ringde idioten svarar någon fet brud. Ät en ostbåge subba.


Booooooring

Jag är sjukt utrråkad, det är bara tv-shop på tv nu på morgonen typ så tänkte göra någon mupp sak. Vet inte vad den heter men what ever :)

"Det är lätt. Ta din mobil och tryck upp kontaktlistan. När du gjort de så håller du in knappen och bläddrar i sju sekunder, sedan stoppar du och tittar vem det hamnade på. Sen skriver du namnet här nere i "brevet" som är halvskrivet, och håller in sju sekunder till, tills du får ett nytt namn att skriva i nästa lucka osv."

Kära Ammi Sågen. För det första vill jag säga att Boyne är den bästa vän jag haft, och att Daniel Tattoo är helt dum i huvet. Mina sista önskningar är att Dealer tjock och Freak Scene gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Idsund får ett lyckligt liv tillsammans med Jaqueline. Jag vill säga tack till Jumakerberg för att du ha stöttat mig igenom mitt gräl med Kobben Du är verkligen underbar. Mitt liv har bara gått utför sedan Lilldick tog sitt liv. Snälla Lulle sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Markus och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av NATALI<3 som kommer i 130 km/h på en trehjuling. Jag vill också meddela mitt hat mot Palm, eftersom hon varit otrogen mot min käraste Patrik v. Jag vet att Samuel kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver. Mitt sista och största tack går till Stauss för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Tobias AIK , Walther & Äckel adde och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Älskling<3.


Dags för fredagsmys!

It's fucking friday today! Och nästan alla i klassen skolkade idag pga gårdagen, inklusive jag var hemma. Idag ska jag först åka till min kära mormor på sjukhuset och hälsa på henne. Efter det ska jag till Sandra där hon har chillkrök och sedan bär det av mot fekke med girlsen!

Btw läste jag nyss att en brud i "Marks" kommun i Sverige har dött av sina p - piller. Hon hade gått till läkaren men fått fel diagnon, twice! Herregud, läs artikeln här iallafall.

Fyfan vilket äckligt väder det är ute, regn/snö/slask? Skit väder iallafall, förstör hela dagen. Längtar tillbaka till sommarn, de soliga dagarna då. Lägger in en bild på mig och Sandra ifrån Mellby i sommras, i love it.


1 mil i helvetet

Idag har vår klass gåt 1 mil i skogen. Fyfan vad äckligt jobbigt, gör aldrig om det där igen. Efter alla tårar och brutna ben klarade vi det iallafall tjejjer!


Mytomanen

As gammal, jag vet. Men endå så sjukt rolig!




POPCORN

Sitter och äter popcorn i väntan på att Gossip girl repriserna ska börja, asusual efter skolan. Ikväll ska jag till min pojkvän M****** och sova över där. Natali och Sandra kommer förbi på en cigg ikväll också!

C U LATER




Haha skojja, pojkvännen heter Mattias. Inte så hemligt...


Välkommen till min nya blogg!

Tänkte starta en ny blogg istället för att fortsätta med min gammla. Vet inte varför, haha ibland får jag för mig konstiga saker :?

RSS 2.0