fullt ös medvetslös

Ska på bio med tjejerna ikväll, det är kaos för alla vill se helt olika filmer. Inte ovanligt för vår del ;) .. Fyfan vad det bara öser ner regn och åskar och blixtrar som faan! Lyckos Natali och Lisa som är i Holland och Turkiet asså.

Jag är sjukt trött efter inatt, sov 5 timmar max och jag är van att sova 12 timmar minst, kommer väl antagligen somna på bion. Typiskt Natto stil..

Nu måste jag skynda mig att messa alla tjejer och paxa för att få sitta i mitten, haha :D

REHAB

Nu har jag precis vaknat, my ligger och snarkar next 2 me och anneli står i duschen. Igår var vi hemma hos kenny ett tag och spelade lite wii och tog en öl och så.. Idag öser regnet ner och då finns det ju inte alls mycket att göra då, så blir antagligen hemma kväll idag. Jag är på ett McDonalds "rehab" och jag har nu vart fri från det i 2 dagar! Alltså det är ju bara in my head, jag är ju inte på ett riktigt rehab ;-)

10 saker du inte visste om mig

  1. Jag planerar alltid mina fredagar och lördagar så att jag får tid för både tjejerna och pojkvän. Tex Fredagen med tjejerna och Lördagen med pojkvännen, eller tvärtom.
  2. Jag får skuldkänslor efter jag dödat en spindel eller myra, vad har den gjort mig liksom?
  3. Jag skriver endast den här tråkiga listan för att jag har väntat i en timme ungefär på att en jävla film på FB ska laddas upp klar ;)
  4. Det första jag ska göra när jag slutar på McDonalds är att fixa mina naglar, jag hatar korta naglar!
  5. Natto är den av mina närmsta vänner jag blir som barnsligast med, med henne kan jag börja leka haj i vattnet, låtsas prutta på allmän plats och mycket mycket mer... När jag är med henne känns det som om att jag är 10 igen, och vi har sjukt kul tillsammans.
  6. Jag hatar, hatar HATAR när folk skriver saker i sin logg på facebook bara för att få uppmärksamhet. Jag blir riktigt irriterad på sånt alltså, haha.
  7. Jag älskar grillkrydda, jag kryddar tillochmed chips med det.
  8. Då jag heter Cecilia så tror folk dock att jag kallas för "Cissi" som jag hatar att bli kallad för, usch på er  kalla mig inte för det! På fester och sånt så brukar folk höra fel när jag säger att dom ska säga Lia istället, så dem flesta på fester jag träffat för första ggn kallar mig för Mia, Pia, Lilly osv. Men jag orkar inte bry mig, hellre det än Cissi.
  9. Jag är rädd för öppet vatten, jag kan inte vara i om inte någon som jag känner är i före mig. Annars får jag panik och kan ta tag i närmsta människa. Jag är rädd att fiskarna och krabborna ska bita mig i tårna.
  10. Jag är sjuukt rädd för att få en elstöt, det är min värsta rödsla. Blixtrande kontakter osv. Min dator har precis vart på inlämning pga massa elfel, och jag har fortfartfarande fått för mig att felet är kvar så jag inbillar mig att jag får små mini elstötar när jag trycker  på tangenterna. usch usch usch.

(Y)

Oooh jag längtar tills skolan börjar för då är det bara 4 veckor och 4 dagar kvar tills vi åker till Italy, sjukt konstig att vara där så pass länge när man är van att vara utomlands i ca 2 veckor. Som tur är så har jag ju världens bästa brudar med mig iallafall ;)

Sleep it

Jusst nu sitter jag vid sängen och lyssnar på robins sömnpratande, för tillfället så är han en jävla orolig över nån kaffekopp som är slut.. På lördag kommer Natali hem och då ska vi alla även gå på pride festivalen, bara för skojs skull asså. Lägger in en bild från power meet, några framför burna. Även dom som ställde sig och kissa på bilen helt plötsligt.

Stinkbusshelvete

Sitter på bussen för att möta candra och lämna pengar till en snubbe hon känner. Det stinker kattpiss över hela jävla bussen. Känns som att sitta och lukta på en kattlåda ingen har bytt på 3 v. Thank god att jag ska av nästa!

WORD

Snart kommer Robin och hämtar mig så måste fatta mig kort. Idag har jag jobbat och slitit, phu bara 2 dagar kvar.. Jag var helt slut igår när jag kom hem, och fick sms av Candra att hon och My skulle upp på scen och dansa och kanske sjunga.. HAHA, så går det när jag lämnar dom 2 själva på en spelning xD


Flakrocken

Det är kallt och vi är dyngsura efter regnet. Kincio var as duktig när han uppträdde. fök vad kallt det är! Nu ska my bjuda mig på en läsk, då dom inte tog kort här haha!

ey ey ey ey ey

Kollade runt på face på en tjej vi kännde för ett bra tag sen.. En sak som jag inte förstår är varför man fortfarande pushar upp tuttarna till hakan och fortfarande målar ögonfransarna till 3 feta spindelben?

Dudubidamdam

Precis kommit upp efter att ha träffat annelie och candra på en cigg i centrum, och väntar på baby. Ska cooka lite food till him today! Och min dator har kommit tillbaka efter lagningen, as skööönt.

SNART KOMMER TOULA HEM FRÅN HOLLAND, OCH LISA FRÅN TURKIET!

gaaaaah

Mina ben värker, det var ännu mer folk som började bråka igår på jobbet och jag orkar verkligen inte vara trevlig längre, men måste ju och it sucks. Ååå vad jag längtar till Italien med tjejerna, fatta att vara borta en månad, tänk vad mycket som kommer hända här i sverige medans(?!) Missy ska komma ner ett tag över höstlovet och bo hos oss. Antingen får vi värdfamilj eller bo på det hotellet vi jobbar på, och jag hoppas på hotell!

Nu ska jag ut och övningsköra med Matte, c u later krockodil


Napoli, Italien by night


workworkworkwork

Igår kom Missy och Candra förbi mig på jobbet innan jag slutade och väntade på mig, det va trävligt. Det blev catfight mellan 2 kunder, för ena stod för den andra så den första spillde ut sin milkshake. Dom skrek som fan på varrandra, jag visste inte vad jag skullee göra så jag ropade bara "ledig kassa!", haha. Om 2 veckor kommer natto hem och om ytterliggare 2 månader åker vi till Italien och jobbar några veckor! Nu måste jag skynda mig till jobbet,


BOMBNEDSLAG.

Nu har jag äntligen hittat den där jävla nålen Robin lånade, har letat som en tok i hela hans rum som ser ut som ett bombnedlag, snacka om att försöka hitta en nål i en höstack!

Nu måste jag skynda mig för jag ska med Candra till Handen och köpa hårfärg och sedan färga hennes hår. Och ÄNTLIGEN ska jag få mina hot wings och Candra ska få sin Keso som vi längtat efter under hela big meet! I cant wait ;)


känner att man lever..

..och är hemma från power meet! En sak är är säker iallafall, nästa år tältar vi inte! Mineralvatten var vår bästa vän, med det rakade vi benen, borstade tänderna, tod en raggardusch och mycket mer.. Alla bilar vi åkte med gick sönder på något sätt, antingen fixade det sig eller så fick vi byta bil. Ungefär 1 av 10 bilar gick inte sönder, haha oturstjejerna! Tack för en toppen helg tjejer! :D




....................

Nu blir jag brunett.... Ångrar mig redan (?!) Iallafall såp drara jag, My och Candra prupp till power meet på torsdag!


happy b-day 2 me!

Och om några få timmar är det inte min b-day längre, utan lisas !


RSS 2.0