papas place

Sitter hemma hos pappa och har precis lagat mat. Alltid han som säger att han ska bjuda mig på mat men sen blir det ALLTID jag som får laga den! På lördag ska jag och candra på spelning med pappas band på sugar bar, vi ska sälja lite tröjor där också :) sen kanske vi drar vidare till en annan spelning om vi har tråkigt men det tror jag inte..

nu ska jag sätta på  en  film och ringa min baby!

Denna bil till rättvik med My (;


varför sova på natten, när du kan sova på matten?

Sitter i skolan och ska snacka om trafiksäkerthetsskitdagen på lördag, ledig resten av veckan :) Jobba idag och sen ska jag till tyresö med älskling, denise å jimmy tror jag.


jag hatar när man råkar spänna sig så tröjan går sönder

Sitter i en liten fotölj med 2 st amstaff's över mig, men jag får plats! Har hittat en godisgömma här i huset, yeey. Börjar bli lite nervös för hur det ska gå imorgon med estlänningarna, just vår grupp brukar alltid tappa bort oss vid studiebesök osv pga att vi ska röka, kissa, köpa något alltid är det något iallafall. och nu ska vi hålla reda på 40 pers, lyckat! Vid övergångställen kommer vi typ "- grön gubbe betyder gå och röd gubbe betyder spring!"

Nu väntar jag bara på att min älskling ska ringaså att jag kan åka och träffa honom. Jusste försöker sluta röka nu igen för 103937262 gången, börjar bli ganska uttjatat att sluta varje måndag..


jag hatar när snuten åker förbi och min AK47 sticker fram ur väskan

Igår var jag med denise på dagen, hon hämtade mig på moppen så åkte vi och åt plankstek och fixade lite inför måndag. På måndag ska vi guida en grupp turister (UNGDOMAR) på 40 pers ungefär! Senare mot kvällen rörde vi oss med doris mor Anneli, där det var fixning och förkrök. Efter nån timme så började vi röra oss mot fest och vi var tvunga att gå AS LÅNGT!

När vi kom till festen mötte vi några brudar som rörde sig utåt som sa att vi skulle akta oss för "horan i rött" och dessa brudar hade tydligen blivit spöade av hon i rött.. och vi missade det precis, FAN! Festade rätt länge till Baby hämtade mig och Natali efter han gibbat klart.



dudurududu liha har hon i skorna......


the queen of pommes frites

Igår var min första dag på jobbet. Som tur var så var Denise där och räddade mig några gånger, hur ska jag veta att man får ta dricka närsom liksom? thank god har jag ju min ängel iallafall.. Fick stå vid pommesen hela dan som alla måste göra första dagen, och mitt hår luktade/stank friterade pommesfrites hela långa vägen hem. Efter jobbet väntade jag med denise i handen och sen kom baby och hämta mig så åkte vi hem och sov.


Candras fina bild hon la upp på sin blogg :D


Candras läskiga fyllemin..



Hahaha, minnen...


Congratz Anneli !

Idag fyller Anneli 21 så då ska vi tjejer till henne och fira henne med mat och de adnra kommer antagligen festa vidare som inte jag kan då jag jobbar imorgon :'(. Nu ska jag skynda mig ut med baby !


my girls <3


sunday

Sitter och disskuterar med candra på face om att hon har blivit lite som en pms kärring som kommit i klimateriet nu för tiden, dampig på minsta lilla.. Idag har jag solat 50 min ungefär med missy och självklart tjockat oss. Det var en psyko gubbe på ica i sågen, han påminnde lite om candra. I över morgon börjar jag jobba, så måste fylla i massa massa massa papper, orkar inte !


RSS 2.0